Jag behövde inte tänka på flyttstädningen

Tjenare gott folk! Välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg här på min blogg, idag hade jag tänkt prata med er om ett städföretag i Mölndal. Företaget heter Asti Städ AB och det är företaget som hjälpte mig med flyttstädningen när jag flyttade för en vecka sedan. Det är några av er som har bett mig prata lite om min flytt och jag tänkte att det här inlägget kunde passa perfekt.

Som sagt flyttade jag för ungefär en vecka sedan. För mig var det en väldigt snabb och smidig flytt, precis som jag vill ha det. I början när jag flyttade de första gångerna tyckte jag att det var oerhört jobbigt, det var så utdraget och osmidigt. Efter några flyttar kom jag in i ett bra system, jag fick en väldigt bra teknik för hur jag skulle få flytten att bli snabb och smidig. En sak som har påverkat mina flyttar till det positiva är att jag på senare tid har börjat ta hjälp med flyttstädningen. Det har varit lite olika företag som har hjälpt mig men under min senaste flytt var det ett städföretag i Mölndal som heter Asti Städ AB. Enligt mig är det ett av de bättre företagen jag har tagit hjälp av, deras städning var väldigt effektiv och de var otroligt noggranna. Tack vare deras fantastiska städning blev lägenheten godkänt första gången den besiktigades, vilket var målet. Jag är än idag väldigt tacksam för den hjälpen jag fick av dem. Då jag fick deras hjälp med flyttstädningen har jag verkligen kunnat fokusera på att komma på plats i min nya lägenhet, vilket har bådat gott. Det här var nog garanterat min smidigaste flytt hittills, och framtida flyttar kommer nog garanterat bli lika smidiga då tanken är att jag kommer fortsätta vända mig till detta städföretag i Kungälv. Mitt tips till er för att få en smidigare flytt är att ta all den hjälpen ni behöver, oavsett om det handlar om ett professionellt företag eller familj och vänner.