Hjälp med flytt & städ i Borås

Hej, vad trevligt att ni tittar förbi igen. Jag ber om ursäkt att det inte har kommit någon uppdatering på två veckor men anledningen till det är att jag har fått hjälp med flytt & städ i Borås för att jag som sagt har bytt bostad. Jag ska berätta i detalj vad som har hänt och varför jag har vart tvungen att hitta en annan lägenhet.

Ni vet att jag har bott ihop med min pojkvän och det har vart den bästa tiden i mitt liv, men nu är det så att vi inte är ett par längre vilket tar väldigt hårt på mig. Eftersom han står på den lägenheten vi bodde i så är det såklart att han ska få behålla den. Vi är inte ovänner eller något vilket är riktigt skönt. I alla fall var jag då tvungen att hitta en ny lägenhet och eftersom jag inte har haft orken och så vidare så har jag fått hjälp med flytt & städ i Borås. Denna separation har tagit mycket på mitt psyke eftersom jag tyckte om honom så mycket och att han var min första kärlek. Men jag är en sådan person som tror att allt händer av en anledning och att det kanske var bäst såhär tyvärr. Jag har nu bott i denna lägenhet i en vecka och jag trivs faktiskt att bo själv, även fast jag inte trodde det. Tack vare att jag fick hjälp med flytt & städ i Borås så har jag gjort min lägenhet hemtrevlig eftersom det gick så snabbt att både transportera alla mina grejer, men också att städningen av min nya lägenhet var perfekt. Nu hoppas jag att jag kommer trivas här. Ha det så bra nu!