Ett rent hem är viktigt

Tjabba tjena hallå bloggen! Det är återigen dags för ett litet inlägg och den här gången har jag tänkt att skriva om något så roligt som sanering. Jag har tror det skulle behövas en sanering av någon städfirma i Stockholm inne i min lägenhet. Det är många som har bott där innan mig och jag har aldrig hört att det har gjorts tidigare så det kanske är på tiden att göra det nu. Inte för att det har börjat lukta eller något sådant men jag är ganska så pedantisk av mig så jag vill gärna vara medveten om att det är rent i mitt hem. Jag vet åtminstone med mig att de som bodde här innan anlitade flyttstäd i samband med att de flyttade ut så det kändes lite bra faktiskt. Det har bara gått några månader sedan jag flyttade in här och jag har precis börjat få allting på plats i lägenheten samt lärt känna Östermalm lite bättre. Östermalm är faktiskt ett riktigt trevligt område i Stockholm med många fina parker och mysiga caféer där man kan sitta nu när det har blivit lite varmare väder. Jag trodde till en början att Östermalm kanske inte var något för mig, det kändes så centralt och jag var lite orolig att det inte skulle finnas någonstans där det fanns lugn och ro, men ack så fel jag hade. Återigen till sanering och städning då, som jag sa så var jag väldigt medveten om renlighet och att när jag flyttar in i en lägenhet så vill jag alltid att det ska ha utförts flyttstäd av en städfirma innan jag flyttar in. Om in den som har bott där innan har anlitat en städfirma så för flyttstäd så brukar faktiskt jag göra det innan jag flyttar in, annars kan jag inte släppa tanken av att någon annan har bott där. Vi får se lite hur jag går vidare angående sanering eller inte, antagligen så får jag fixa det också.